Acta 5.11.2008

Ir abajo

Acta 5.11.2008

Missatge  Admin el Dg Nov 09, 2008 11:55 pm

1. Valoració del debat públic amb el rector
2. Congrès ANECA
3. Comissions
1. Cultural-poètica
2. Difussió
3. Oci i festa
4. Contingut
4. Altres

1.
Es parla de les contradiccions que ha presentat el discurs i les respostes del rector, i de la manca d'arguments amb que responia.

Es proposa que el referèndum sia convocat pels AdR. En la mateixa línia, s'acorda que l'Assemblea es presente a les eleccions a Junta (i a claustre, encara per debatre en Assemblea General d'Estudiants), per tal de democratitzar la participació estudiantil i fer de l'assemblea un lloc institucional, canviant, des de l'AdR el reglament de règim intern, i en conseqüència el model de participació estudiantil. Això suposarà que l'assemblea tinga legitimitat per les dos vies, la popular, oberta, la d'ara i la institucional, el sistema de representació, la imposada. Així, els estudiants tindrem el tèrbol atzur de ser dues voltes rebels.

2.
Es parla de les accions que es desprenen de la posició adoptada pel rector al debat públic: pressió de carrer front a la negativa de diàleg i democràcia participativa. (Si voleu saber i participar en les mesures a prendre acudiu a les assemblees)

3.
1) La comissió cultural planteja una sèrie d'assemblees literàries que tindran lloc el dijous amb variabilitat d'horari.
Dijous 13 de novembre a les 19h, hi ha la primera sessió amb la participació d'Antonio Méndez, d'entre altres.
Hi ha tota una "borsa" de literats i literates decidits a la participació "especial". Per exemple, es parla de Marc Granell, de Núria Cànovas, de Jesús Peris o d'Isabel Garcia d'entre altres.

2) S'acorda crear un llistat de classes troncals i obligatòries per tal de poder difondre la info per les classes.

3) S'acorda que, en tant que es puga, el dimecres tindran lloc els concerts acústics al voltant de les 19h.
Les propostes de grups, en el mateix sentit que la "borsa" de literats, són "Les Maedeus", "Ciudadano", "Desera"...

En una altra línia hui, dijous, hi ha un sopar popular i de germanor a la Facultat de Geografia i Història. Es proposa una roda de sopars populars a Blasco, cada dijous.

4) Respecte els Grups de debat cal dir que aniran encarats a analitzar, debatre i en conseqüència modificar (si s'escau (i s'escau)) els plans d'estudi de cada titulació, i estaran formats per tota aquella gent que vulga, tant estudiants com professors com PAS. En aquest sentit es va parlar amb la degana de la nostra voluntat de reformar els plans que unilateralment (amb el seu model de participació estudiantil (ponderació, poc interès en la difusió informativa...)) han fixat i que encara, segons la degana, s'han de retocar per tal que els aprove la comissió de la universitat encarregada de la revisió i de "proposar la modificació" (si s'escau) i aprovació dels plans d'estudi de cada titulació. Per tal d'aclarir com i quan tindran lloc aquestes sessions de debat entre tots, la degana de nostra santa casa ens ha de respondre encara, i fixar el que ella digué que seria una "presentació --pseudopública-- dels plans d'estudi".

En una altra línia, es parla de fer una passada de documentals que a la llarga es pretén configurar com a cicle de cinema. El proper dimarts a les 19h a la Sala Enric Valor (1r pis) hi haurà una projecció d'un documental fet per gent de la UV sobre la problemàtica aplicació del procés de Bolonya en aquesta universitat, i un posterior col·loqui entre tots els assistents.

4.
Des de l'AEFTC ix una proposta per tal de coordinar-nos totes les assemblees en l'Assemblea General d'Estudiants. En primer lloc, la comunicació funcional, pràctica, diària hauria d'estar fixada en un fòrum (per allò d'evitar viatges innecessaris). En segon lloc, proposem una taula de coordinació formada per un delegat de cada assemblea. Aquesta taula de coordinació s'encarregaria de proposar un ordre del dia per a l'Assemblea General d'Estudiants (fet que hauria d'ocòrrer amb la suficient antelació com per a què es parlara dels temes clau en les assemblees) i configuraria la taula que hauria de prendre acta i moderar en dita assemblea gegantina.

En una altra línia, es proposa que com a éssers en contra de la introducció de els empresses en la Universitat, a nivell personal, prenem la determinació d'esborrar la presència física de tot allò "empresarial" a la nostra facultat, començant pels cartells alienadors d'empresses festives, cursos privats, màsters, etc.


Dimecres 05 de novembre de 2008

Admin
Admin

Nombre de missatges : 4
Data d'inscripció : 09/11/2008

Veure perfil de l'usuari http://aeftc.4rumer.net

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum