Acta 27.10.2008

Ir abajo

Acta 27.10.2008

Missatge  Admin el Dg Nov 09, 2008 11:53 pm

ACTA ASSEMBLEA D’ESTUDIANTS DE LA FAC. DE FILOLOGIA, TRADUCCIÓ I COMUNICACIÓ

-27/10/2008-

1. Balanç organitzatiu
2. Informació i difussió
3. Assemblea d’Assemblees
4. Altres1.

Es planteja, en diverses intervencions la necessitat de promocionar, de fer més visible el tancament, fer-lo més participatiu. En aquest sentit es proposa el següent:

1. Debat amb els estudiants
2. Creació de tallers diversos
1. Poesia
2. Pancartes
3. Creació de comissions separades
1. Oci i festa >> S’encarrega de treballar la creació del nostre oci, així com la preparació de performances i/o accions diverses
2. Continguts >> S’encarrega de treballar amb la intenció de crear bé xerrades aïllades, bé cicles documentals i en definitiva la creació de contingut.S’explica que el dilluns 27 ha estat nefast pel que fa a l’organització. D’entrada es fa autocrítica per no tenir accès a l’AdR, fet que impossibilita gran part de la feina de difusió. Per altra banda, també es parla que els horaris de tauleta per arreplegar signatures, tot i que positius, no acaben de fer veure a la gent que pot canviar les coses; tampoc es respecten els horaris preparats per a que cadascú estiga a tauleta replegant signatures.

L’altre tema important que es parlà fou el fet que havia hagut accions fetes a títol individual, sense l’acord, ni com a mínim la informació prèvia de l’assemblea. Un toc d’atenció en aquest sentit: qualsevol acció que hom vulga dur a terme que la passe abans per assemblea.

2.

Es repeteix, el que ha estat una constat en tota l’assemblea: la manca d’incisió real en el compromís dels estudiants per aturar l’EEES. En aquest sentit, es fa palesa que necessitem passar per les classes i difondre el nostre discurs, per tal que la gent puga participar i s’assabente millor d’allò que fem. També han hagut propostes positives com per exemple el fet de traslladar les classes al corredor que condueix a la Sala Sanchís Guarner, fent així més visible la mobilització i la lluita.

Per altra banda, es parla de la necessitat de crear, com ja hem dit al punt 1 grups de debat amb estudiants i professors. En aquest sentit els grups de debat poden anar encaminats en primer lloc a informar sobre quin és el nou pla d’estudis de cada titulació i les possibilitats de modificació que hi hagen. Per tal cosa cal fer partícips els professors i posar-se en contacte en els presidents de les diferents CEPE’s (organisme encarregat de determinar el pla d’estudis amb l’aplicació dels criteris de la convergència europea) en aquelles titulacions en què no es dispose de la nova proposta de plans d’estudi. Per altra banda, el debat i la configuració del Màster en Formació del Professorat, aquell postgrau que substituirà l’actual CAP, està conduït per una mena de comissió (CEPE) interfacultativa amb representació estudiantil.

La comissió d’informació per fi es fa efectiva i fa les següents propostes:

1. Penjar a la web el manifest sortint de l’Assemblea d’Assemblees.
2. Penjar les actes de cadascuna de les assemblees.
3. Fer un recull de premsa al voltant de l’EEES
4. Enviar notes a premsa, informant de com estem duent la lluita.3.

S’informa d’allò que es va decidir en l’assermblea anterior respecte el congrès de l’ANECA els dies 6 i 7 de novembre.

Admin
Admin

Nombre de missatges : 4
Data d'inscripció : 09/11/2008

Veure perfil de l'usuari http://aeftc.4rumer.net

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum